Jan Selvig

jan2

Ferdigheter: Strategi og ledelse. Forhandlinger, avtaler og kontrakter. Prosjektledelse.

Ditt Proneo:
Du har en utfordring du ikke riktig vet hvordan du skal takle, enten du er gründer eller sitter i en etablert bedrift. Jeg kan hjelpe deg med å finne ut hvordan du skal gå frem. Kanskje har du innsett at du må gjøre noe for å unngå konkurs, eller kanskje trenger du først og fremst en ny strategi. Kanskje er det samarbeidsrelasjoner utenfor det kjente nettverket ditt du trenger, eller du er rett og slett i en konflikt. Kanskje skal du i gang med krevende internasjonale forhandlinger. Jeg hjelper deg å finne ut hva det reelle behovet ditt er. Er det nødvendigvis identisk med det behovet du opplever at du har?

Mitt Proneo:
Jeg synes det er artig å skape resultater for kundene våre. De reflekterer mangfoldet i samfunnets næringsliv. Å bidra til at en gründer lykkes, en bedrift får løst problemet sitt, eller til næringsutvikling i regionen: Det er bra! Jeg var med på å starte forløperen til Proneo som svar på en potensiell krise for både Verdal og Innherred. Siden har jeg vært med på å stifte mange selskap. Jeg har bidratt til å løse opp i problemer og konflikter og til å finne nye løsninger. Jeg har også funnet samarbeidskonstellasjoner som har gitt flere interesse av at det går bra for naboen. Det er morsomt!

Rådet: 
Bruk rådgivere du kan ha tillit til. Bruk tid på å prate med dem. Det viktigste jeg gjør er å finne ut hva det egentlige behovet ditt er. Veldig ofte er det noe annet enn det du selv tror.

Eksempelet:
Scanwind
Da GE kjøpte opp Scanwind var vi med på å legge til rette for oppkjøpet, slik at selskapet skulle få bli her og produsere offshore vindmøller lokalt. Dette gjorde vi i sterk internasjonal konkurranse.